Question 1: Why YUCASA and YUCASA The Revolution are different from any other app on security?
Answer: We have researched the crime control measures for many years.
To know How YUCASA is different from other security apps click on the link.
https://yucasa.in/features.php
To know How YUCASA The Revolution is different from other security apps click on the link.
https://yucasa.in/features-revolution.php
Question 3: Why battery optimization is necessary for YUCASA and YUCASA The Revolution?
Answer: Battery Optimization is compulsory for YUCASA And YUCASA The Revolution so that it works uninterrupted for the safety of yours and your family.
Question 4: How To activate or deactivate power button service of YUCASA?
Answer: Power button service is installed by default on download. But you can activate or deactivated by going in the power button service of the app.
Qusetion 5: What are the necessary requirements for proper functioning of YUCASA and YUCASA The Revolution?
Answer: For Most Of the feature you need to have mobile network and GPS in the active mode. For the notification feature you need to have an internet connection.
For functioning of the call back feature, you need to have only mobile network. And for location feature GPS must be active.
Question 6: What are the necessary settings that you need to make in the sim setting section of you mobile?
Answer: Go to your mobile sim setting and set that sim on priority from which you have registered for YUCASA and YUCASA The Revolution also ensure that the same number must be set on priority and used for making call and message. Otherwise YUCASA will not be able to send the emergency message and YUCASA The Revolution will not be able to use the call back feature.
Question 7: When you see the YUCASA is running notification on your mobile screen what does that mean.
Answer: It means that apps are functioning properly. If due to bad network you cannot see this message then open the app once and it will again start functioning.
Question 8: What is the username and password to login to YUCASA and YUCASA The Revolution?
Answer: The mobile number and password which you have used for registering for YUCASA App are the user name and password which you will used for login in to YUCASA and YUCASA The Revolution.
Question 9: Where To look for the forgotten password of your YUCASA and YUCASA The Revolution login id?
Answer: You can get the forgotten password on the email which you have used for registering.
Question 10: What should you do if at the time of registration of YUCASA registration process and page is not moving further?
Answer: You can click on Signup with Web for registration and complete the registration process after that you can directly log in to the app. To better understand this just click the link below.
For YUCASA- Click Here
Question 11: What should you do to make sure that your trusted person must always get your exact location whenever you are in any type of emergency situation?
Answer: To make sure that your trusted person must always get your exact location whenever you are in any type of emergency situation is very simple.for this just update your google map from time to time.
Question 13:
What
will happen if you force stop YUCASA?
Answer: When you force stop the app then app stop working. But as soon as you open the app then they will ask you to switch on the toggle of background permission. As soon as you switch on these background permissions all these features will start working.